J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Meer welzijn

Op deze pagina en in het menu hiernaast vindt u meer informatie over welzijn binnen en buiten de gemeente.

Vervoer en begleiding

(Vergader)ruimtes in Teylingen

 

Conflicten oplossen
http://www.bemiddelingbollenstreek.nl

Een conflict met uw buren, een winkelier of de verhuurder van uw woning kan een enorme invloed hebben op uw welzijn. Ruzie geeft stressklachten. Ruzie in uw eigen leefomgeving brengt een groot gevoel van onveiligheid met zich mee. Wacht dus niet te lang en kom in actie. Bij Bemiddeling Bollenstreek bemiddelt een professionele MfN- mediator tussen u en de wederpartij. Om het probleem snel uit de wereld te helpen. Onze laagdrempelige, goedkope bemiddeling is beschikbaar voor alle burgers in de Duin- en Bollenstreek.
 

Ouderenbonden
http://www.kbo-teylingen.nl

informatie over de ouderenbonden in Teylingen
 

Bieb aan huis
 
Bent u niet in staat om de bibliotheek te bezoeken maar wilt u wel graag wat te lezen in huis hebben? Neem contact op met de dichtstbijzijnde bibliotheek en u ontvangt regelmatig nieuwe boeken thuis.
 
Hoe werkt het?
De bibliotheek-aan-huis service is voor iedereen die:
  • graag leest
  • niet zelf naar de bibliotheek kan komen wegens ziekte of handicap 
  • voor een langere tijd aan huis gebonden is.
 
Wat is mogelijk
De bibliotheek heeft een ruime keuze aan materialen. Literatuur, lectuur, informatieve boeken, tijdschriften, luisterboeken en ook dvd’s. Tevens zijn er boeken met grote letters.

Vergeet de mond niet.
https://www.demondnietvergeten.nl 
Samen de mondzorg bij kwetsbare ouderen verbeteren. Voor professionals, familieleden, vrijwilligers kortom iedereen die met kwetsbare ouderen te maken heeft. Ook bij een kunstgebit heeft is goede mondverzorging belangrijk. Vind hier: alles over een gezonde mond, poetsboek, intsructiefilmpjes, handige adressen en een webshop.