J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Vacature (onbezoldigd)Bestuurslid

Wij zijn een organisatie met 16 medewerkers die de inwoners en maatschappelijke organisaties van de gemeente Teylingen adviseert en ondersteunt bij vraagstukken die betrekking hebben op welzijn. Vanwege het aftreden van één onze bestuursleden zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuw enthousiast bestuurslid.

Ons bestuur is een toezichthoudend bestuur dat bestaat uit 5 personen, elk met een eigen aandachtsgebied. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur. Het bestuur en de directie vergaderen 5 à 6 keer per jaar.

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar iemand met kennis van het sociaal domein en bij voorkeur met kennis van en ervaring met bedrijfscommunicatie. Het is een voordeel wanneer u woonachtig bent in de gemeente Teylingen.

Klik hier voor het volledig profiel

Denkt u dat u in het geschetste profiel past en bent u enthousiast over deze functie, dan kunt u uw motivatie en CV vóór 15 november a.s. sturen naar: Ria Eijck, directeur Welzijn Teylingen, r.eijck@welzijnteylingen.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar Welzijn Teylingen 0252 231805.