J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Wie zijn wij

Welzijn:  Het welbevinden van mensen in lichamelijk en geestelijk opzicht."

Welzijn Teylingen is een welzijnsorganisatie en is er voor alle inwoners van Teylingen. Wij richten ons met name op alle senioren, mantelzorgers en vrijwilligers binnen de gemeente. Ons doel is het welzijn binnen Teylingen te bevorderen. Dit doen wij door het geven van informatie, advies en praktische ondersteuning. Samen met u willen wij actief werken aan een levendige buurt.

Wij verbinden mensen en organisaties met elkaar. Wij zien graag dat  mensen binnen hun eigen gemeente of buurt elkaar ontmoeten, leren kennen en iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hulp en advies
U kunt bij ons terecht voor  informatie, advies en praktische ondersteuning. Dat kan gaan over het zelfstandig blijven wonen, ondersteuning bij uw administratieve zaken, vervoersregelingen binnen uw regio, rouwverwerking of (het oprichten van ) een buurtactiviteit en hulp bij mantelzorg etc.

Ontmoeting en activiteiten
Wij organiseren diverse activiteiten zoals computercursussen, Meer Bewegen voor senioren en ontmoetingspunten in de wijken zoals Buurtkamers en Mantelzorghuiskamers. Maar wij kunnen u ook ondersteunen wanneer u zelf binnen uw wijk iets wilt organiseren.

Kijk op onze site wat wij voor u kunnen betekenen.
Kunt u het niet op onze site vinden, neem dan eens contact op met een van onze adviseurs. Zij staan graag voor u klaar om u verder te informeren.