J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
De huistest

Bent  u jong of oud en wilt u graag comfortabel en veilig wonen? Of bent u mantelzorger en wilt u weten hoe de woonomgeving van degene waar u voor zorgt verbeterd kan worden. Doe dan eens de huistest. U kunt ook een gratis een vrijwillig adviseur aanvragen om samen met u naar de woonsituatie te kijken. 

De Huistest is leuk om op een andere manier naar uw woning te kijken en maakt u bewust van alle moderne middelen die op dit moment op de markt zijn. Vaak kunt u met kleine aanpassingen het wonen al veiliger en comfortabeler maken. Kijk of uw woning veilig is, en of dat ook nog zo is als u straks misschien iets gaat mankeren? Aanpassingen aan uw woning kunt u beter doen op het moment dat u  gezond en fit bent, zeker als het gaat om de wat grotere verbouwingen. 
 
Zelf invullen:
De Huistest kunt u invullen op www.huistest.nl  Via de website vindt u ook makkelijk een leverancier bij u in de buurt. 
 
Liever een persoonlijk advies? Dat kan ook:
Welzijn Teylingen biedt u de mogelijkheid om kosteloos en geheel vrijblijvend een woonadvies aan te vragen. Een van onze  vrijwilligers komt  bij u langs en kijkt samen met u welke verbeterpunten u binnen de woning kunt toepassen. Na enkele weken krijgt u  een persoonlijk woonadvies toegestuurd. Uiteraard is het aan u of u iets met deze adviezen doet. Het gratis woonadvies kunt u aanvragen via het contactformulier op onze website.
 
Ondernemers
Bent u een ondernemer met producten of diensten die ingezet kunnen worden om een huis veiliger en comfortabeler te maken? Dan kunt u aansluiten bij De Huistest. Bouw- en installatiebedrijven, beveiligingsbedrijven, hoveniers, detailhandel van b.v. hang- en sluitwerk, verlichting en sanitair meld u aan via:  www.huistest.nl