J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Sociaal contact

Voor iedereen is het belangrijk om anderen te ontmoeten, aan activiteiten deel te nemen en er af en toe eens even uit te kunnen. Ook is het fijn om een zinvolle tijdsbesteding te hebben. Veel mensen vinden dat vanzelf; in hun werk, een vereniging of het eigen gezin.

Als je geen werk (meer) hebt, alleenstaand bent of gewoon wel eens toe bent aan nieuwe contacten, dan kan een activiteit in de buurt al een mooie start zijn. Welzijn Teylingen organiseert gelegenheden en activiteiten die ontmoeting makkelijker maken en meedoen bevorderen.

De Buurtkamers in de verschillende kernen en buurten zijn bijvoorbeeld een fijne plek om nieuwe mensen tegen te komen. Daarnaast organiseren we ook cursussen zoals Meer bewegen voor Ouderen. Maar ook buiten onze organisatie zijn er diverse activiteiten en ontmoetingen waar u naar toe kunt.

Heeft u zelf een idee voor een activiteit in de Buurtkamer, uw eigen buurt of in de gemeente? We horen het graag als u een goed idee heeft en kunnen u ook helpen om een dergelijk idee uit te werken. 

Wilt u meer weten over dit onderwerp of een activiteit of ontmoeting opstarten, stuur een bericht naar een van onze sociaal makelaars: Erika van der Heijden of Margriet Duivenvoorde.

Wilt u graag naar een activiteit, maar u heeft u vervoer en begeleiding nodig, kijk dan hier.