J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Nieuws Welzijn Teylingen
Enthousiaste buurtbewoners in Sassenheim gezocht

Welzijn Teylingen zoekt mensen die de initiatiefgroep Kagerbuurt willen komen versterken. Buurtbewoners die meer willen maken van de Kagerbuurt, Planetenbuurt en Bomenbuurt van Sassenheim. Mensen met leuke ideeën voor de buurt of die graag meewerken om onderlinge hulp in eigen buurt te stimuleren.

Samen met enthousiaste buurtgenoten, medewerkers van Welzijn Teylingen, het nieuwe digitale platform BUURbook en wat eigen vrije tijd maak je deze buurten nog leuker om in te wonen.
BUURbook Kagerbuurt is hierbij een hulpmiddel dat net van start is gegaan. De bedoeling is om hier een levendig digitaal buurtplatform van te maken, voor, door en met buurtbewoners. En van het een komt het ander: een leuke barbecue met de straat, samen meedenken over de binnentuin van de Kagerflats, een maatje vinden om eens mee te gaan vissen? Door elkaar te leren kennen wordt dit allemaal veel gemakkelijker.
Voor meer informatie over de initiatiefgroep of om je daarvoor aan te melden, neem contact op met Margriet Duivenvoorde, 0252 - 231805 of 06-44085472.
Wie alvast kennis wil maken met BUURbook kan zich aanmelden op BUURbook of zich wegwijs laten maken in Buurtkamer De Inloop; Kagerplein 30 in Sassenheim, elke woensdagochtend van 10 - 12 uur.