J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Vrijwilligersinloop.

18-01-2018
18.30 tot 19.30 uur
Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42

Goede voornemens om iets voor een ander te doen, iets waar je jezelf ook goed bij voelt. Vrijwilligerswerk is verrijkend, geeft voldoening en staat goed op een CV.Bovendien komt vrijwilligerswerk ten goede aan de eigen woonomgeving.

Geïnteresseerden kunnen donderdag 18 januari 18.30 tot 19.30 uur binnenlopen bij het inloopspreekuur in de bibliotheek in Sassenheim.

Hoe komt men ertoe om vrijwilligerswerk te gaan doen? Bij velen zal het toevallig zijn, je kind zit op een sportclub en je gaat als ouder meedraaien in de kantine.

De ander gaat met zijn of haar (klein)kind naar de kinderboerderij of de buurtspeeltuin, en voor je het weet is er daar een klus te klaren, en doe je mee.

In de kerk zal iedere kerkganger wel eens helpen met koffieschenken of meedenken in een commissie. Veel mensen worden ook aangesproken om mee te denken in een bestuur. Wil men iets bijdrage aan een organisatie in Teylingen. De keus is overweldigend en zeer uiteenlopend.

 
Welzijn Teylingen heeft een online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures bij de 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. En vrijwilligers kunnen zichzelf ook aanprijzen door een eigen profiel aan te maken. Breng eens een bezoekje: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl 
 
Voor alle informatie www.welzijnteylingen vrijwilligerswerk.
Vragen kan men ook mailen naar Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet, E-mail: m.kofoed@welzijnteylingen.nl


Recente agenda-items