J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Workshop PR (persbericht schrijven en lokale omroep inzetten)

11-10-2017
19.30 tot 22.00 uur
SassemBourg, Jan van Brabantweg 59 Sassenheim (1ste verdieping)
Op woensdag 11 oktober van 19.30 tot 22.00 uur organiseert Welzijn Teylingen een workshop PR voor vrijwilligersorganisaties. Als organisatie heeft men publiciteit nodig om bijvoorbeeld om nieuwe leden te werven of om bepaalde acties onder de aandacht te brengen. De meest eenvoudige en voordeligste manier is via een persbericht. Een persbericht is een kort document met een informatieve tekst die de pers kan gebruiken als input voor een artikel of een bericht. Garantie voor plaatsing is niet verzekerd, maar hoe zorgt men nu dat een persbericht geplaatst wordt. 
 
Docent/redacteur Dick van der Meer vertelt deze avond alles over een  pakkende titel, korte en krachtige inhoud, goed gekozen citaten, heldere einde markering en zorg voor een bereikbare contactpersoon en/of website. 
Deelnemers bespreken en discussiëren over de onderwerpen en gaan aan de slag: wat is nieuwswaarde en wat zijn treffende titels.
 
BO, de omroep van de Bollenstreek, is sinds september 2014 de omroep voor Teylingen. Dat betekent tv, radio, een nieuwswebsite en nog veel meer over wat er in Teylingen gebeurt. Docent/eindredacteur Ard Zandbergen van Omroep Bo stelt de omroep aan u voor en vertelt over hoe een omroep voor je club of vereniging van nut kan zijn.
 
 
Wanneer:                    Woensdagavond 11 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur.
Waar  :                         Buurtkamer SassemBourg, van Welzijn Teylingen,
                                     Jan van Brabantweg 59 Sassenheim
Kosten:                        Er zijn geen kosten verbonden aan deze workshop. 

Aanmelden:
Via de website agenda van Welzijn Teylingen of telefonisch via 0252 231805. Er kunnen maximaal 14 personen deelnemen.


Recente agenda-items