Bij De Jojo: inloopspreekuur vrijwilligerswerk

  • 26 augustus 2021
  • 13:00 - 15:00
  • Inloopspreekuur
  • Algemeen

Welzijn Teylingen zal vanaf heden iedere twee weken een vrijwilligers inloopspreekuur houden bij De Jojo. Je kunt er terecht met vragen over een leuke vrijwilligersklus, verenigingen en stichtingen in Teylingen of andere vragen over vrijwillige inzet. Bij ontmoetingswerkplaats De Jojo is iedereen welkom. De JoJo aan het Hortusplein 14 in Sassenheim is een ontmoetingscentrum, werkplaats, weggeefwinkel, atelier en het onderkomen van Repair Café Teylingen in één.

Samen met jou onderzoekt een adviseur van Welzijn Teylingen wat je graag wilt doen, welke ervaring of talenten je kunt inzetten en welke vereniging of stichting bij jou past. Ook vrijwilligersorganisaties zijn meer dan welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseur (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Folders achterlaten kan natuurlijk ook.

Het inloopspreekuur is iedere even week op de begane grond van De Jojo, Hortusplein 14, van 13:00 tot 15:00 uur te bezoeken. Donderdag 26 augustus is de eerstvolgende editie. De Jojo en Welzijn Teylingen kijken er erg naar uit. Uiteraard worden de basisregels voor ieders veiligheid en gezondheid gehanteerd. Samen dragen we zorg voor elkaar!

Skip to content