Mantelzorg compliment 2021

27 mei 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Aanvragen mantelzorgcompliment 2021

In 2021 wil de gemeente Teylingen mantelzorgers opnieuw een blijk van waardering geven. Het is belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en daar waardering voor krijgen, omdat ze het verdienen. Het compliment wordt uitgekeerd in de vorm van een VVV bon ter waarde van € 100,00.

Mantelzorg overkomt je: je hebt een emotionele band met degene die zorg nodig heeft. Mantelzorg kan veel voldoening geven, maar het is niet altijd makkelijk om voor een naaste te zorgen. Ben je mantelzorger en zorg je al voor een langere tijd, onbetaald voor een naaste die langdurig ziek is? Dan kun je in aanmerking komen voor het mantelzorgcompliment!

Mantelzorg vindt meestal thuis plaats, maar kan ook gegeven worden in het ziekenhuis of in een verzorgings- verpleeghuis. Mantelzorgers zijn er in alle leeftijden. Kom je in aanmerking? Kijk naar de voorwaarden op het aanvraagformulier.

De zorgvrager kan het mantelzorgcompliment aanvragen tot uiterlijk 1 november 2021 bij Welzijn Teylingen. 1 november is de uiterste sluitingsdatum, dus doe de aanvraag op tijd!

Skip to content