ANWB AutoMaatje brengt je naar de vaccinatielocatie

13 december 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Heeft u een oproep ontvangen voor een boostervaccinatie tegen corona maar weet u niet hoe bij de priklocatie te komen? Dan kunnen de Automaatjes van Welzijn Teylingen voor u een uitkomst zijn!

“Voor sommige ouderen is het een punt van zorg hoe ze op de plek van bestemming komen”, zegt Elisabeth Nijman, coördinator Automaatje bij Welzijn Teylingen: „Met deze ritten zorgen we voor geruststelling over het vervoer naar de priklocaties. Als iemand een vervoersprobleem heeft naar de priklocatie en er is geen alternatief kan ANWB AutoMaatje een uitkomst zijn.”

De Automaatjes van Welzijn Teylingen zijn vrijwillige chauffeurs die u graag helpen. De Automaatjes brengen u tot de deur en gaan, indien gewenst, ook even met u mee. Dit alles met inachtneming van de geldende maatregelen natuurlijk. De onkostenvergoeding voor vervoer en begeleiding via AutoMaatje bedraagt € 0,30 per kilometer, gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger. Daarnaast zijn eventuele parkeerkosten, voor uw eigen rekening.

Wil jij helpen minder mobiele inwoners van Teylingen te brengen naar de locatie van de boostervaccinatie? Meld je bij ons aan als enthousiaste chauffeur!

Wilt u een ritje met Automaatje aanvragen? Of aanmelden als AutoMaatje? Neem contact met ons op via onderstaande ‘contact’ knop.

Skip to content