Bert maakt Teylingen groener: vrijwilliger in beeld

19 mei 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

In november 2020 is de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ gestart. In het filmproces werden we soms wat opgehouden door de coronamaatregelen, maar in de lentemaanden hebben we nog vijf vrijwilligers in beeld gebracht.

Met deze actie geven we aandacht aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Het kan zoveel moois brengen. Dit kunnen de vrijwilligers zelf goed vertellen!

Deze keer staat Bert Koster, vrijwilliger bij Welzijn Teylingen, in het zonnetje. Hij helpt mensen, die het zelf niet meer kunnen, bij het onderhouden van hun tuinen. Snoeien, onkruid weghalen, grasmaaien, noem maar op. Voor mensen is het soms moeilijk om uit handen te geven, maar Bert krijgt het voor elkaar. Daarnaast is het ook echt een sociale bezigheid, wat het erg gezellig maakt. Tegenwoordig zegt het hele dorp hem gedag. Bert maakt Teylingen groener!

In de video neemt Bert ons mee naar de tuin van meneer IJsselmuiden in Voorhout. Laat je inspireren en bekijk de video hieronder.

Benieuwd naar andere verwijlligersverhalen? Klik dan hier!

Ook vrijwilligerwerk doen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder! info@welzijnteylingen.nl – 0252  23 18 05

Skip to content