Creatieve heropening mantelzorghuiskamer: ouderwets gezellig!

7 oktober 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Voor de opening van de nieuwe mantelzorghuiskamer in Sassembourg is er een leuke activiteit voor mantelzorgers georganiseerd: de ‘Pompoen workshop’ van Aadjes Passie. Donderdagochtend 7 oktober kwam een groep mantelzorgers voor het eerst in lange tijd weer samen. We kunnen speken over een groot succes!

Onder het genot van kop thee of koffie werd er met elkaar gesproken over thuis, en werd er leuk gewerkt aan de pompoenstukken met de heerlijke geur van verse bloemen. “Het hele pand rook er zelfs naar. Heerlijk!” vertelde Jolanda (mantelzorgadviseur).

Er heersde een gemoedelijke sfeer en bezoekers brachten elkaar naar huis met hun zelfgemaakte bloemstukken. Het was ouderwets gezellig!

In verband met het grote succes wordt er dinsdag 12 oktober nog een pompoen workshop verzorgd. Helaas zijn ook deze plekken al gevuld. Maar er zal half november een week gevuld zijn met leuke activiteiten voor mantelzorgers in Teylingen. Houd onze website dus in de gaten.

Iedere eerste donderdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur, kunnen mantelzorgers binnenlopen bij de mantelzorghuiskamer in Sassembourg (eerste verdieping). De mantelzorghuiskamer is een gezellige plek waar ontspannen samen zijn en uitwisselen van ervaringen en informatie centraal staan. Of gewoon een praatje voor de gezelligheid. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Skip to content