Doe mee aan Summerschool Teylingen

25 juli 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

15 augustus gaat de Summerschool in Teylingen van start. Voor mensen die tijdens de vakantie niet stil willen zitten zijn er verschillende activiteiten en workshops te volgen in Teylingen van 15 tot 20 augustus.

Op verschillende locaties wordt een divers programma aangeboden met thema’s als creatief, ontmoeting, bewegen en persoonlijke ontwikkeling. Denk o.a. aan muziek, wandelen, mindfulness, martial arts, biljarten en gezond koken.

Je maakt kennis met allerlei activiteiten die na de vakantieperiode vervolgd kunnen worden. De Summerschool activiteiten kunnen dan dienen als opstap naar het standaard aanbod. Kortom, even proeven of iets wel wat voor je is!

Partijen als o.a. De Jojo, Combibrug, FitTogether, Gezond Natuur Wandelen en de biljartvereniging bieden een leuk aanbod. Alle activiteiten zijn kosteloos! Wees er snel bij want vol = vol.

Aanmelden

Iedereen die wil meedoen aan Summerschool Teylingen kan zich aanmelden via de ‘Ik doe mee’ website. Ook telefonisch kun je ons bereiken via 0252–231805, op werkdagen van 09.00-13.00 uur.

Skip to content