Uit je bol tijdens de Ik doe mee weken Duin- en Bollenstreek

15 februari 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

Ben jij 18+ en wil je meedoen aan activiteiten in de Duin- en Bollenstreek? Maar weet je bijvoorbeeld niet wat er te doen is of vind je dit spannend? Tijdens de Ik doe mee weken van maandag 28 februari t/m zaterdag 12 maart is er van alles te doen.

Zo kan je verschillende activiteiten uitproberen. Je kan bijvoorbeeld meedoen met de pubquiz, met een groep wandelen, muziek maken en creatief bezig zijn. Er is voor iedereen iets te doen. Ook leer je zo gelijk nieuwe mensen kennen.

Meedoen is gratis. We vinden het fijn als je je van te voren aanmeldt. Voor sommige activiteiten geldt namelijk een maximum aantal deelnemers. Zo weet je zeker dat er plek is. Klik hieronder voor de activiteiten die in Teylingen zullen plaatsvinden!

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Henk van Atteveld via h.vanatteveld@welzijnteylingen.nl. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 0252-231805, iedere werkdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Mis je een activiteit waar je wel graag aan mee wilt doen? Laat het ons dan weten! Wij maken graag een programma waar inwoners blij van worden.

Biedt je zelf een leuke activiteit aan in de Duin- en Bollenstreek en wil je dat deze volgende keer ook wordt aangeboden tijdens de Ik doe mee weken? Laat ons dit dan ook weten! Dan kunnen we kijken of we deze in een volgende ronde mee kunnen nemen.

Skip to content