Kom erbij, gezellig samen, met Gouwe Ouwe!

27 september 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Wat?

Een aantal bekende organisaties in Teylingen werkt samen om ouderen een gezellige middag te bezorgen. In theater ’t Onderdak in Sassenheim organiseren zij op maandagmiddag 4 oktober de Gouwe Ouwe, van stichting de Tijdmachine. Alle mensen, die leuke herinneringen hebben aan de jaren 60 van de vorige eeuw, zijn welkom! Kom erbij, maar meldt u zich wel eerst aan bij Welzijn Teylingen, via email of telefoon.

Na anderhalf jaar mag iedereen weer met elkaar contact hebben en komt de gezelligheid weer terug! Wat heerlijk dat het weer kan! Dat heeft geleid tot het plan om een reeks van vier gezellige middagen te houden met muziek in de sfeer van de jaren zestig. Vier muzikanten spelen live de muziek van bijvoorbeeld Elvis Presley, Aretha Franklin, de Beatles en Ramses Shaffy. Gezellig luisteren of lekker swingen! De reeks begint in Sassenheim en gaat over enkele maanden verder in Warmond, Voorhout en eindigt in februari volgend jaar in Sassenheim.

Voor wie?

Senioren uit Teylingen zijn van harte welkom op maandag 4 oktober, samen met een buur, kennis, vriend of vriendin! Want als je samen komt, help je een ander even uit het isolement, waar we allemaal mee te maken hebben. De uitnodigingen voor 4 oktober zijn breed verspreid binnen de aangesloten organisaties in Sassenheim.

De gemeente Teylingen en de partijen uit het Vitaliteitsakkoord steunen dit initiatief. De organisaties willen door deze gezellige middagen verder werken aan een netwerk  tegen de eenzaamheid in Teylingen. Het project heeft de naam MESOVIT: Minder Eenzaam, Samen Oud en VITaal! De datum voor de eerste activiteit is daarom niet voor niets gekozen in de Week tegen Eenzaamheid ofwel de Week van de Ontmoeting, die plaatsvindt van 30 september t/m 7 oktober.

Aanmelden

U kunt zich ook zonder uitnodiging melden bij Welzijn Teylingen: info@welzijnteylingen.nl of tel 0252-231805. Vermeld daarbij duidelijk uw eigen naam en de naam en contactgegevens van degene die u meeneemt. En vermeld in het onderwerp “Gouwe Ouwe 4 oktober”. De toegang is gratis! U krijgt een toegangsbewijs en instructies hoe u zich kunt houden aan de geldende coronamaatregelen.

Skip to content