Nieuwe rondes Cursus Positief Leven!

13 oktober 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

Meer plezier en positiviteit in je  leven ondanks alle uitdagingen die je ervaart? Dat kun je leren! In de cursus leer je positief leven door met meer compassie naar jezelf te kijken en door de focus te leggen op wat er goed gaat en waar je goed in bent. Ook leer je om vanuit inzicht in je sterke kanten, waarden en behoeften te handelen en word je je bewust van de invloed van je eigen gedachten.

Wil jij deze inzichten en vaardigheden ook leren toepassen in jouw leven? Om zo positiever in het leven te staan en je veerkracht en welzijn te vergroten? Dan is deze laagdrempelige cursus, georganiseerd door Welzijn Teylingen en GGZ Rivierduinen iets voor jou!

Hoe?

In 5 bijeenkomsten doe je met een kleine groep van maximaal 8 deelnemers nieuwe inzichten op en leer je de theorie vertalen naar je eigen situatie. Daarnaast doe je (mindfulness) oefeningen en wissel je van gedachten met andere deelnemers.

Wanneer?

Iedere cursus betreft 5 opeenvolgende bijeenkomsten in ’t Onderdak, Sassenheim:

  • Woensdag 23 november t/m 21 december (09.30 – 11.30 uur)
  • Donderdag 26 januari t/m 23 februari (09.30-11.30 uur)
  • Woensdag 29 maart t/m 26 april (09.30-11.30 uur)

Aanmelden

De cursus Positief Leven! is een instapcursus en voor iedereen toegankelijk. Voor meer informatie of inschrijving kun je met ons contact opnemen. Dit kan telefonisch: 0252 23 18 05 (op werkdagen tussen 9.00-13.00 uur), of per e-mail: info@welzijnteylingen.nl  o.v.v. deelname aan de cursus Positief Leven, je naam, adres en telefoonnummer.

Skip to content