Publiekspoll Teylinger Vrijwilligers- prijzen 2022

12 oktober 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

De Teylinger Prijzen laten de waardering zien van de gemeente Teylingen voor de inzet van vrijwilligersgroepen voor allerlei aspecten van de samenleving.  Op 6 oktober werd in de Raadszaal in het bestuurscentrum in Voorhout bekendgemaakt dat de volgende 3 nominaties voor de Teylinger Prijzen de winnaars zijn: 1) VV ter Leede, 2) Speeltuinvereniging Bijdorp en 3) Theater Teylingen (voorheen Theaterschool Teylingen).

Wie van hen de Teylinger Trofee ontvangt met het geldbedrag van € 1.250, en wie de nummer 2 en 3 wordt (resp. € 500 en € 250), wordt op 7 december bekend gemaakt. Dan wordt duidelijk welke nominatie dit jaar volgens de jury de meeste impact heeft en het meest inspirerend is.

Alle genomineerden worden nog eens extra in het zonnetje gezet. Van organisatie of project wordt tussen 11 oktober en 24 november een vlog gedeeld op onze sociale media.

Stem ook op jouw favoriet

Behalve de 3 genoemde prijzen wordt dit jaar voor het eerst ook een Publieksprijs uitgereikt. Voor deze prijs doen alle negen nominaties gewoon weer mee! Inwoners van Teylingen kunnen vanaf 12 oktober tot en met 30 november hun stem uitbrengen. De poll is vanaf 12 oktober te vinden op www.welzijnteylingen.nl en www.vrijwilligteylingen.nl. Hier stellen de organisaties zichzelf ook kort aan je voor.

De lieveling van het publiek ontvangt een geldbedrag van 250 euro en eeuwige roem ;)!

Skip to content