singles café 50-67 jaar

27 oktober 2022 • Algemeen • Madelon Tullenaar

Ben je op zoek naar een fijne partner? En vind je het leuk om op een persoonlijke manier mensen te leren kennen? Op vrijdag 25 november organiseren wij in samenwerking met Welzijn Noordwijk een gezellig singles café voor iedereen tussen de 50-67 jaar.

Op vrijdag 25 november 2022 organiseren wij in samenwerking met Welzijn Noordwijk een gezellig singles café voor iedereen tussen de 50-67 jaar. Alleenstaande mannen en vrouwen ontmoeten elkaar en hebben de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek te gaan. Dit alles onder het genot van lekkere hapjes en snacks, een drankje en gezellige muziek. Deze editie van het Singles café wordt georganiseerd als vrijdagmiddagborrel en zal bestaan uit korte informele kennismakingsgesprekken met aansluitend een gezellige borrel in combinatie met een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen.

Voor wie het spannend vindt om tijdens het singles café zomaar met iemand in gesprek te gaan zijn er de hele middag organisatoren aanwezig. Zij kunnen het ijs voor je breken om in contact te komen met die ene leuke man of vrouw. Iedere alleenstaande van 50 tot 67 jaar, wonend in Sassenheim, Voorhout, Warmond, Noordwijk, de Zilk of Noordwijkerhout en de directe omgeving duin en bollenstreek is van harte welkom. 

Locatie: in Lisse (de locatie wordt bij inschrijving persoonlijk medegedeeld)
Tijdstip: Start om 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur)
Kosten: Deelname bedraagt €15,- per persoon. Dit is inclusief welkomstdrankje, diverse hapjes en twee consumptiebonnen.
Einde: Het singles café duurt tot 19.00 uur

Aanmelden kan t/m maandag 21 november as door een mail te sturen naar info@welzijnteylingen.nl, met naam en contactgegevens.

Skip to content