Deze zomer: Summerschool voor volwassenen

6 juli 2021 • Algemeen • Marie Omtzigt

Summerschool voor volwassenen in de Duin- en Bollenstreek

Heb jij ook zin in de zomer? Vanuit Ik doe mee maken wij deze zomer nog leuker! Hoe? Door voor iedereen uit de Duin- en Bollenstreek een Summerschool te organiseren.

Er is een divers programma waarbij op diverse locaties in Hillegom activiteiten en workshops plaatsvinden voor volwassen. Het aanbod van de Summerschool is een combinatie van vraag van inwoners naar bepaald aanbod en samenwerkingspartners die deze zomer graag iets voor alle inwoners uit de Duin- en Bollenstreek willen bieden.

Summerschool saai? Helemaal niet! We hebben een heel divers aanbod met diverse workshops, yoga, mindfulness, dans, muziek, sport, bewegen en creatief bezig zijn. Dus heb jij altijd al eens iets met dans of muziek willen doen? Of wil jij deze zomer ook wat sportieve activiteiten ondernemen? Je talenten op het creatieve vlak aanboren? Nieuwe talenten ontdekken? Tijdens een leuke activiteit mensen ontmoeten? De stap zetten om te onderzoeken of dit bij je past? Doe dan mee met de Summerschool.

De week van 19 tot 24 juli en de week van 23 tot 28 augustus hebben als thema lichamelijk en mentaal fit worden en blijven. Iedere ochtend zijn er om 10.30u activiteiten. Op de woensdagmiddag worden er leuke workshops gegeven.

Van 18 augustus tot 27 augustus is er een leuk aanbod op het gebied van zang en muziek. Ga bijvoorbeeld op donderdag 26 augustus op muzikale ontdekkingsreis. Deelname aan de activiteiten is gratis. Een bijdrage voor onze fooienpot om alle initiatiefnemers een leuk bedankje te geven, is natuurlijk altijd welkom.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar n.warmerdam@welzijnskompas.nl met als onderwerp Summerschool + naam van de activiteit.

Wil jij als inwoner, vereniging of organisatie ook graag een bijdrage leveren aan deze Summerschool? Leuke initiatieven op vrijwillige basis zijn welkom!

Voor meer informatie of leuke initiatieven kun je contact opnemen met Natalia Warmerdam 06 – 45 34  19 36 of n.warmerdam@welzijnskompas.nl

Check het programma regelmatig via www.welzijskompas.nl/summerschool

Skip to content