Teylinger Prijs 2022: nomineer een vrijwilligersinitiatief!

8 juni 2022 • Algemeen • Marie Omtzigt

Door vrijwillige inzet wordt Teylingen mooier, gezelliger, groener, en noem maar op. Dat verdient waardering. Dit jaar zal Welzijn Teylingen, namens de gemeente, wederom vrijwilligersactiviteiten- of projecten in het zonnetje zetten. Vind jij dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets van waarde heeft toegevoegd aan de buurt of bewoners, laat het Welzijn Teylingen weten en nomineer een vrijwilligersactiviteit of -project voor de Teylinger Prijs 2022.

“Ik denk dat we er weinig bij stilstaan. Je doet iets dat je leuk vindt, maar wat dat dan betekent voor anderen? Het voelde als een warm bad om erkend te worden”

– genomineerde Teylinger trofee 2021

Het kan van alles zijn: een project dat omziet naar anderen, een verbinding maakt tussen jong en oud, dorpsbewoners hebben elkaar op een creatieve manier geholpen of er zijn nieuwe vrijwilligers in actie gezet. Dit jaar zijn de criteria opnieuw: Impact en Inspirerend. Wees vooral niet bescheiden, sla de trom en nomineer een vrijwilligersactiviteit of –project. Dat kunnen ook gebeurtenissen of projecten uit 2021 zijn. Dit jaar kun je nomineren tot uiterlijk 15 september.

Meld een activiteit of project aan via onderstaande knop: aanmeldformulier. Meer informatie over de te winnen prijzen en publiciteit? Klik op onderstaande knop: meer informatie.

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Henk van Atteveld via e-mail h.vanatteveld@welzijnteylingen.nl of bel naar Welzijn Teylingen: 0252 231805.

Benieuwd naar de genomineerden van 2021? Laat je via hun vlogs hieronder inspireren!

Skip to content