J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Vrijetijdsfestival 2018

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer in samenwerking met Park Rusthoff een Vrijetijdsfestival.  Een gezellig festival waar verenigingen kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Dit doen zij  door demonstratie, het aanbieden van allerlei activiteiten en het geven van interviews.Voor inwoners van Teylingen, jong en oud, is er voldoende te zien en te beleven. Gratis koffie of thee bij Park Rusthoff voor de volwassenen en de kinderen kunnen een ijsje verdienen door mee te doen aan een aantal leuke activiteiten die de verenigingen aanbieden.

Wanneer:

zaterdag 16 juni 2017 van 11.00- 16.00 in Park Rusthoff.

Informatie voor vereningingen:
Na evaluatie van vorig jaar is gebleken dat verenigingen graag meedoen aan het vrijetijdsfestival. De aanloop bij de diverse stands en activiteiten was groot en leverde ook nieuwe leden op.

INSCHRIJFFORMULIER VERENIGINGEN. klik hier om te openen

Wilt u als vereniging uit Teylingen meer bekendheid binnen Teylingen en meedoen aan het festival? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Deelname kost u niets dan alleen uw aanwezigheid, inzet en creativiteit aan uw eigen stand.

Wilt u eerst meer informatie dan kunt u contact opnemen met Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet: m.kofoed@welzijnteylingen.nl of telefonisch: 0252 231805.

Volg ook alles rondom het vrijetijdsfestival via de Facebookpagina VIDEO V
RIJETIJDSFESTIVAL 2017


 

Vrijetijdsfestival 2017