J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Vrijetijdsfestival 2019

Zaterdag 15 juni 2019 van 11.00 tot 16.00 uur organiseren wij weer het Vrijetijdsfestival voor Teylingen.  Een gezellig festival waar verenigingen kunnen laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Dit doen zij door demonstraties, het aanbieden van allerlei activiteiten en het geven van interviews.Voor inwoners van Teylingen, jong en oud, is er voldoende te zien en te beleven. 

Informatie voor vereningingen:
Deelname is geheel gratis. Laat die dag zien wat uw vereniging te bieden heeft! Het levert u naamsbekendheid en wellicht ook  nieuwe leden op. 

Welzijn Teylingen organiseert het Vrijetijdsfestival samen met Park Rusthoff en in opdracht van de gemeente Teylingen.  Wij zorgen voor publiciteit en een kraam waarin u uw vereniging kunt promoten.  Doe mee, dan maken we er  samen op 15 juni een geweldige dag van! Meld u voor 21 mei aan via het inschrijfformulier:

INSCHRIJFFORMULIER VERENIGINGEN. klik hier om te openen

Wilt u als vereniging uit Teylingen meer bekendheid binnen Teylingen en meedoen aan het festival? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Deelname kost u niets dan alleen uw aanwezigheid, inzet en creativiteit aan uw eigen stand.

Wilt u eerst meer informatie dan kunt u contact opnemen met Marian Kofoed, adviseur vrijwillige inzet: m.kofoed@welzijnteylingen.nl of telefonisch: 0252 231805.

Volg ook alles rondom het vrijetijdsfestival via de Facebookpagina