J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Voorbeeld rubriek van A tot Z

Voorbeeld – Van avondvierdaagse tot zwemvereniging:

Naam: (bijvoorbeeld Tennisvereniging Triomf)
Opgericht in: (jaartal)
Aantal leden: (aantal)
 
Wie zijn we en wat doen we? (sport, hobby, vereniging, stichting; trainingen, wedstrijden, repetities, lessen, concerten, voor wie is het? )
Voorbeeld - TV Triomf is een tennisvereniging, waar jong en oud, op hoog en minder hoog niveau zo’n tien maanden per jaar trainen en hun wedstrijden spelen. Doordeweeks wordt er getraind door de jeugd en senioren. Hoe vaak hangt af van het niveau en de leeftijd. Op zaterdag en zondag wordt er competitie getennist. Daarnaast organiseert de vereniging ook andere activiteiten voor zowel de jeugd, senioren als vrijwilligers.
 
Wat maakt deze vereniging zo leuk?
Voorbeeld - TV Triomf is een grote vereniging met een kleinschalig gevoel. Iedereen moet zich thuis voelen bij de vereniging; de spelers en speelsters zelf, maar ook de ouders, opa’s en oma’s die langs het veld staan aan te moedigen.
 
Wat is jullie ambitie? (korte termijn en/of lange termijn, denk aan meer vrijwilligers, samenwerking met andere verenigingen, meer leden, meer bekendheid, nationaal kampioen worden, promoveren)
Voorbeeld – het is belangrijk voor TV Triomf dat topsport en recreatie samen blijven gaan. We willen graag promoveren met de eerste teams en dat iedereen het naar zijn zin heeft bij onze vereniging.
Meer informatie is te vinden op: (vermelding adres, website en hoe men kennis kan maken met de vereniging, contactgegevens)
TV Triomph speelt op tennispark ‘De Ronde Bal’, Victoriaweg 32 in Lisse. Een keer vrijblijvend kijken of meetrainen kan altijd. Neem van te voren contact op met Ruud Racket via 0252 300000 of ruud@racket.nl. Voor meer informatie, kijk op www.tvtriomf.nl.