J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Sociaal team

Als welzijnsorganisatie nemen we ook deel aan het Sociaalteam. 

Ook hier kunt u voor vragen over wonen, welzijn en zorg  terecht. Denk bijvoorbeeld aan financiële vragen, problemen met organisaties, wanneer u er zelf niet uitkomt of vragen over eenzaamheid en verlies en vele andere vragen.

 
In het Sociaal Team zitten medewerkers van MEE, KWADRAAD, Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek en Welzijn Teylingen. Samen zullen wij de vraag van de inwoners beantwoorden of hen ondersteunen bij het vinden van een oplossing. Wanneer het nodig en wenselijk is worden ook instanties die niet zijn vertegenwoordigd in het sociaal team geraadpleegd. Zo is het mogelijk om via één contactpersoon verschillende hulpverleners in te schakelen.
 
Bereikbaarheid
U kunt het Sociaal Team telefonisch bereiken via telefoonnummer: 140252 van 8.30 tot 12.30 uur. Vraag naar een medewerker van het Sociaal Team. Het is handig als u hierbij meldt in welke plaats u woont.
 
Langskomen:
U kunt ook langskomen bij het loket op het Gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25. Iedere ochtend van 8.30 tot 12.30 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur is daar iemand van het Sociaal Team aanwezig.

Mailen:
U kunt het Sociaal Team ook mailen:
Sociaal Team Sassenheim: Sociaalteam-sassenheim@hltsamen.nl
Sociaal Team Warmond: Sociaalteam-warmond@hltsamen.nl
Sociaal Team Voorhout: Sociaalteam-voorhout@HLTsamen.nl

U vindt de Sociaal Teams ook op Facebook: