J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Gastvrouw/heer gezocht voor de Buurtkamer. (op vrijwillige basis)

 Gastvrouw/heer gezocht voor de Buurtkamer.

Welzijn Teylingen heeft als doel om het welzijn van de inwoners van Sassenheim, Voorhout en Warmond te vergroten. Welzijn staat voor ons voornamelijk voor ‘zingeving, kwaliteiten van leven en meedoen’.   
Welzijn Teylingen doet dit door dagelijks met mensen in gesprek te zijn en ze te informeren, door mensen met elkaar in contact te brengen, te activeren en bewust te maken van wat zij voor elkaar kunnen betekenen. 
De Buurtkamers zijn vaste ontmoetingspunten. Hier kan men terecht voor een praatje, een spelletje, een lotgenoot ontmoeting of andere activiteit. De invulling verschilt per Buurtkamer afhankelijk van de gastvrouw/heer en de bezoekers.  
Voor de Buurtkamer de Inloop, Kagerplein 30 als Buurtkamer SassemBourg Jan van Brabantweg 59 beiden in Sassenheim zoeken wij:
 
Actieve gastvrouwen of –heren (op vrijwillige basis)
(Kagerplein: woensdagmorgen van 10 uur tot 12 uur en SassemBourg: maandag van 10 uur tot 12 uur.
 
Een actieve gastvrouw/heer vindt het leuk om mensen te ontmoeten, te verbinden en voor Welzijn Teylingen een signalerende rol te hebben. Hij of zij kan een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt en kan activiteiten organiseren passend bij de behoefte van de bezoekers. Maar ook andere kan activeren en inspireren om initiatieven op te zetten.
Interesse om deze vrijwilligersvacature voor een of meerdere dagdelen in te vullen of meer informatie nodig? Neem dan contact op met Sociaal Makelaar bij Welzijn Teylingen: Margriet Duivenvoorde, tel. 06 44085472