J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Adviseur Vrijwillige inzet 16 uur per week

Welzijn Teylingen is een organisatie met 16 medewerkers en 107 vrijwilligers. Wij dragen bij aan het welzijn van inwoners van Teylingen. Daarnaast ondersteunen wij organisaties en vrijwillige inzet om het vrijwilligerswerk in Teylingen op sportief, sociaal en cultureel gebied mogelijk te blijven maken. Vrijwilligersorganisaties en verenigingen zijn bestaande, vaak hechte netwerken waar mensen (in kwetsbare situaties) onderdeel van kunnen worden. Deze organisaties dragen met hun activiteiten bij aan het welzijn van hun leden en aan de inwoners van Teylingen. Voor activeren van vrijwillige inzet en ondersteuning voor organisaties zijn wij per direct op zoek naar:

 

Adviseur vrijwillige inzet voor 16 uur per week

 

Je profiel:
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle verenigingen en maatschappelijke organisaties in Teylingen. Je benadert verenigingen en maatschappelijke organisaties proactief en maakt hun behoeften inzichtelijk waardoor je in staat bent ze te ondersteunen en ze van juiste informatie en advies te voorzien. Je stimuleert inwoners van alle leeftijden en achtergronden om vrijwilligerswerk te doen. 
De waardering voor vrijwilligers en verenigingen weet je het hele jaar door op ludieke wijze vorm te geven. Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is.
 
Wat vragen wij van je:
HBO werk- en denkniveau.
Minimaal 3 jaar ervaring in een functie waarbij verbinden een belangrijke rol heeft.
Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
Bekend met de sociale kaart van Teylingen.
Op de hoogte van (wettelijke) regels voor verenigingen en stichtingen.
Accuraat in je werk.
Je bent proactief, innovatief en weet kansen te benutten.
 
Wat bieden wij jou:
Een afwisselende baan in een hecht en collegiaal team.
Een informele en open bedrijfscultuur met korte lijnen en ruimte voor initiatieven.
Salariëring volgens de cao sociaal werk inclusief IKB, loopbaanbudget en opleidingsmogelijkheden.
Een arbeidsovereenkomst van één jaar met kans op een vaste aanstelling.
Een omgeving waar jij echt het verschil voor een ander kan maken.

Voldoe jij aan bovenstaande functie-eisen en woon je in of in de buurt van Teylingen? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van een goede motivatie samen met je CV voor 17 mei a.s. naar Maria louise Homan, teamleider administratie en personeelsadviseur, e-mail m.homan@welzijnteylingen.nl. Wie weet nodigen we jou snel uit voor een gesprek.
 

Meer informatie over onze organisatie is te vinden op: www.welzijnteylingen.nl.