J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Corona en wij

Via deze pagina en bijbehorende hoofdstukken in het menu hiernaast willen wij u, zolang het coronavirus een hoofdrol speelt in onze samenleving, zoveel mogelijk tips en informatie geven. U vindt hier algemene informatie, informatie over onze eigen dienstverlening en ook hartverwarmende (buurt)initiatieven waar u terecht kunt. De site zal de komende tijd regelmatig door ons aangevuld worden. Heeft u zelf een initiatief dat hier nog ontbreekt, geef het aan ons door via info@welzijnteylingen.nl.

Verder geven wij u de tip om lid te worden van reeds bestaande buurtapps of diverse Facebookpagina’s te volgen. Ook op deze apps bieden buren hun hulp of hulpvragen aan. 

 

Wat doet Welzijn Teylingen zelf?

 
Om verspreiding van het virus te beperken doen onze welzijns- en mantelzorgadviseurs geen huisbezoeken en is ons kantoor gesloten. Tijdens onze kantooruren blijven wij telefonisch bereikbaar voor vragen en advies over welzijn, mantelzorg en onderlinge hulp en ondersteuning. De adviseurs denken met u mee over oplossingen voor problemen waar men in deze weken tegen aanloopt en maken verbinding met organisaties of initiatieven die ondersteuning bieden. Ook voor een luisterend oor kunt u altijd bij hen terecht.
 
Sommige inwoners worden in deze tijd minder vaak bezocht door familie of vrienden. Dan is het ook moeilijker om te weten als er iets aan de hand is. Persoonsalarmering kan een optie zijn om een oogje in het zeil te houden. Voor de plaatsing van persoonsalarmering kan men ook bij Welzijn Teylingen terecht. 
 

Wat kunt u doen?

 
Kijk in de omgeving wat u zelf kunt doen voor buren of kennissen of vraag ernaar. Welzijn Teylingen vraagt speciale aandacht voor mantelzorgers die misschien nog meer taken zelf moeten doen in deze weken. Vraag ook eens hoe zij het redden. Maar vooral ook, zorg goed voor uzelf.
 

Niet iedereen is digitaal

Omdat niet iedereen onze website  (of andere internetmedia) bezoekt, vragen wij u deze mensen met hulp van onze informatie te informeren of hen te wijzen op onze telefonische dienstverlening.
 

Zorg goed voor uzelf

Ook niet onbelangrijk: hou vooral ook uw eigen gezondheid in de gaten!