J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Mantelzorg en Corona

Onze mantelzorgadviseurs

U kunt altijd contact opnemen met onze eigen mantelzorgadviseurs 0252 231805, zei kennen de Gemeente en weten waar ze in de regio hulp of ondersteuning in kunnen schakelen. Zij luisteren naar u als u u verhaal wilt doen of denken met u mee als u tegen problemen aanloopt. Liever met iemand anders contact? Dan kunt u ook bellen naar de mantelzorglijn van Mantelzorg.nl zie verder informatie hieronder.

 

Mantelzorglijn van Mantelzorg.nl, voor al je vragen over mantelzorg

Zorg  je voor een ander en heb je vragen? Wil je graag een advies over je persoonlijke situatie? Of heb je behoefte aan een luisterend oor? Bel de Mantelzorglijn: 030 - 760 60 55 Of stel je vraag via WhatsApp: 030-760 60 55 (Nieuw)
 
Bereikbaar op werkdagen van 9 - 16 uur.

 

Meest gestelde vragen Mantelzorg.nl

Als mantelzorger wil je weten waar je rekening mee moet houden in de zorg voor jouw kwetsbare naaste; wat kan wel en wat kan niet?  Op de website van Mantelzorg.nl vindt u antwoorden op veelgestelde vragen:


 https://mantelzorg.nl/pagina/voor-mantelzorgers/thema-s/mantelzorg-en-het-coronavirus

 

De aanpak bij Autisme

Nu de sholen zijn gesloten veranderd er veel.Hoe zorg je ervoor dat de dag blijft ingevuld of dat je kind duidelijkheid heeft van wat er van hem of haar wordt verwacht? En heb je nog tijd om thuis te werken of een moment voor jezelf te nemen? Geeft me de 5, geeft handige tips lees meer hier


Mantelzorg en dementie

Zorgt  u voor iemand met dementie dan kunt u ook voor tips en advies kijken op:  https://www.alzheimer-nederland.nl/corona#rol1