J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Positieve verhalen

Een beetje positiviteit kunnen we allemaal gebruiken, daarom delen we op dit gedeelte van onze site een aantal van de leuke berichtjes die we binnen krijgen. 
 

Collega Ita:
 

"Ik heb in mijn eigen portiek (seniorenwoning)een groepsapp aangemaakt voor mijn medebewoners, de meesten zijn oud ( vanaf 75)zodat men een appje kan sturen als er hulp nodig is op wat voor manier dan ook.

Omdat niet iedereen weet hoe dat werkt zijn er een paar die “gewoon” een sms kunnen sturen of kunnen bellen.
Ik heb een lijst gemaakt met de bewoners met naam, huisnummer en telefoonnummer en dat bij iedereen in de bus gedaan.
De reacties zijn hartverwarmend, voor 2 mensen heb ik inmiddels  al boodschapjes kunnen doen, ze zijn erg gerustgesteld dat er op hun wordt gelet en het verbindt iedereen met iedereen.

Gister avond kwam een dochter van een buurman een grote bos rozen brengen , haar zoon werkt bij een kweker en er waren heel wat bossen bloemen over en zij dacht gelijk aan de mensen in ons portiek, hoe leuk is dat?

We kregen hier ook allemaal een “anoniem” kaartje in de bus waar men een lieve boodschap op had gezet voor ons.( blijf gezond en geniet van het zonnetje) " 
 
 
Atelier KleurStof naait mondkapjes (28 april)
Zij  zijn nu vier weken aan de slag om mondkapjes te naaien voor zorgverleners die ze tekort hebben en wat is er veel gebeurd!  

Totaal van 7800 mondkapjes genaaid - met ongelofelijk veel liefde!
Bij elkaar hebben we al 160 verschillende zorginstellingen kunnen voorzien van mondkapjes. Leuk om te vermelden: de tutorial is al door 14.000 mensen bekeken, mondkapjes worden overal in het land gemaakt! Op dit moment zijn er een goed aantal mondkapjes bij ons op voorraad en kunnen we snel helpen. Ook Welzijn Teylingen kon een vrijwilligster aan hun koppelen om aan de slag te gaan. Meer informatie is te lezen op hun website