J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Bestuurslid met bij voorkeur een juridische achtergrond

Als welzijnsorganisatie werkt Stichting Welzijn Teylingen voornamelijk wijkgericht vanuit de behoefte en vraag van de inwoners van Teylingen. Wij benaderen inwoners zoveel mogelijk vanuit de visie van Positieve Gezondheid. Hiermee bedoelen wij ‘het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Welzijn Teylingen draagt voornamelijk bij aan ‘zingeving’, ‘kwaliteit van leven’ en ‘participatie’. Onze organisatie bestaat uit 13 medewerkers, 5 bestuursleden en ca.120 vrijwilligers.


Voor het toezichthoudend bestuur zijn zij  op zoek naar een:
Bestuurslid met bij voorkeur een juridische achtergrond.
 

Het gaat om een uitdagende vrijwilligersfunctie die enkele uren per maand vergt. Het aankomend bestuurslid heeft, bij voorkeur, een juridische achtergrond en is woonachtig in Warmond. In de volgend linken zijn te lezen: het profiel van het bestuur de statuten en het jaaroverzicht 2019

Voor vragen over deze functie kan men bellen naar de voorzitter, mevrouw Maria Groenewegen, 06-11207680. Geïnteresseerden kunnen tot 1 oktober een motivatiebrief en cv sturen naar bestuur@welzijnteylingen.nl  t.a.v. mevrouw M. Groenewegen onder vermelding van vacature bestuurslid.