J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Laatste Nieuws Teylinger Prijs 2020

Volg hier het laatste nieuws over de Teylinger Prijs van 2020. 

Er gaat nog van alles gebeuren dit najaar.

Winnaars Teylinger Prijs

Op 15 oktober reikte de jury de prijs uit aan de eerste van de twee winnaars: Stichting Paraplu Voorhout. Dit project kreeg hoge cijfers van de jury. Paraplu Voorhout is een winkel die wordt gerund door ruim veertig vrijwilligers. Zij verkopen allerlei leuke producten van lokale organisaties en bedrijven. Ook tweedehands spullen behoren tot het assortiment. Een belangrijk onderdeel van de winkel is de gezellige koffietafel, waar klanten, bezoekers en vrijwilligers elkaar treffen. Aan de prijs is een cheque van 250 euro verbonden, die werd uitgereikt door Els Koster, jurylid.

 

Op 21 oktober werd bekend wie de tweede winnaar van de Teylinger Prijs is. In een feestelijke online bijeenkomst kreeg Stichting Kookkracht de prijs uitgereikt.

KookKracht ondersteunt Syrische vrouwen bij hun integratie in Teylingen. Dat gebeurt op een bijzondere manier: de vrouwen verzorgen via Kookkracht catering op locaties. Ze krijgen bovendien een interne opleiding die hen helpt door te stromen naar regulier werk.

Kookkracht kreeg net als Stichting Paraplu een cheque van 250 euro.Beide projecten dingen mee naar de Teylinger Jaarprijs. Hierbij heeft het publiek, via een online poll in november, de beslissende stem.

 

Wie werden dit jaar genomineerd?

Wie kunnen er beter vertellen over hun project dan de vrijwilligers zelf? Daarom zijn er korte films gemaakt van alle genomineerden voor de Teylinger Prijs. De vrijwilligers vertellen daarin waarom ze zo enthousiast zijn over hun project en waarom dat een prijs verdient. De films zijn gemaakt door Andrea Knight van Knight Stories.

Maak kennis met de genomineerden 2020!

 

Bekijk de nominatie van Theatertour op Afstand.


 

Bekijk de nominatie van Stichting KookKracht.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de nominatie van "Opdat wij niet vergeten", special van de Historische Kring Voorhout

Bekijk de nominatie van De modernisering van de Spelewey


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de nominatie van Stichting de Paraplu, Winkel met een missie.

Bekijk de nominatie van de Molen van Speelman in Sassenheim.

Filmopname Molen van Speelman

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publieksronde

De winnaars van de Teylinger Prijs dingen mee naar de Teylinger Trofee. Hierbij heeft het publiek, via een online poll in november, de beslissende stem.Vanaf 9 november kun je stemmen op jouw favoriet voor de Teylinger Trofee. De jaarwinnaar krijgt een beeldje en een extra cheque van € 1.000.

Je kunt de poll tegen die tijd hier vinden.

 

Uitreiking Teylinger Trofee

In december reikt wethouder Arno van Kempen de Teylinger Trofee uit, de jaarprijs van 2020. Dit keer niet met een vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers in Teylingen.

Wat daarvoor in de plaats komt? Dat laten we je spoedig weten.