J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
ANWB AutoMaatje
Mededeling ivm Corona!
Het spijt ons te moeten mededelen dat voor de gezondheid van u en onze vrijwilligers wij ook, zolang de Corona crisis duurt, onderstaand aanbod van  AutoMaatje  stil moeten leggen. Dat betekent dat zolang de maatregelen vanuit de regering gelden er helemaal geen ritten aangevraagd kunnen worden, ook niet voor vervoer naar ziekenhuis of doktersafspraken etc. We hopen dat u gezond blijft en dat we met zijn allen het normale leven weer snel op kunnen pakken. 
 
Bent u zelf minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? En moet u daardoor teveel thuisblijven? Met ANWB AutoMaatje komt u weer onder de mensen!  Automaatje is niet alleen praktisch maar ook gezellig!
 
 
 
AutoMaatje wordt door ons aangeboden en is in samenwerking met de ANWB opgezet. Vrijwilligers rijden u met hun eigen auto naar uw afspraak. Dat kan zijn naar een ziekenhuisafspraak, kapper of fysiotherapeut. Maar het heet niet voor niets AutoMAATJE!
 
U kunt  onze vrijwilligers (Maatjes) ook inschakelen om gezellig samen met u leuke dingen te ondernemen zoals een bezoek aan een museum, een terrasje, de Keukenhof, dierentuin, tuincentrum etc. Vrijwilligers die bij ons staan ingeschreven  als chauffeur doen dit vaak omdat zij het net zo gezellig vinden om (nieuwe) mensen te ontmoeten. Het samen met iemand op stap gaan maakt het verschil tussen AutoMaatje en  de Regiotaxi of Valys.

Om van deze dienst gebruik te maken kunt u een gratis lidmaatschap op Welzijn Thuis aanvragen.