J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Mantelzorg

Mantelzorger worden overkomt je, omdat je een emotionele band hebt met degene die zorg nodig heeft. Een mantelzorger zorgt soms 24 uur per dag, kan de zorg niet zomaar beëindigen en verricht soms verpleegkundige handelingen. Mantelzorg vindt meestal thuis plaats, maar kan ook gegeven worden in het ziekenhuis of in een verzorgings- verpleeghuis. Mantelzorgers zijn er in alle leeftijden.

Waarvoor kunt u bij ons terecht
 
Om te voorkomen dat de mantelzorger overbelast raakt bieden wij ondersteuning aan waar dat kan! Wij helpen mantelzorgers door middel van informatie en advies, begeleiding en emotionele en praktische ondersteuning. Kijk in het menu hiernaast waarbij wij u kunnen helpen.
 
Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact op met onze mantelzorgadviseur Leny Noteboom of Jolanda Smit
 
     
 
Aanmelden als mantelzorger:
Door u aan te melden als mantelzorger krijgen wij een beter inzicht in hoeveel mantelzorgers er in onze gemeente zijn en wat zij nodig hebben. Op deze manier kunnen wij ook makkelijker met u in contact komen en er achter komen wat u als mantelzorger aan hulp nodig heeft. Hoe meer inzicht wij hebben hoe beter we hierop ons aanbod kunnen aanpassen.
 
Welke voordelen heeft u:
Wanneer u zich aanmeldt als mantelzorger wordt u op de hoogte gehouden van al het nieuws rondom mantelzorg. Onder andere via een Nieuwsbrief. Daarnaast wordt u altijd als eerste uitgenodigd voor workshops, trainingen, voorlichtingsbijeenkomsten en de jaarlijkse terugkerende Dag van de Mantelzorg.  
 
Aanmelden als mantelzorger bij Welzijn Teylingen is vrijblijvend en kost u niets. Uw privacy wordt bewaakt en gegevens worden niet doorgegeven aan andere organisatie of gemeenten.
 
Aanmelden kan  via het aanmeldformulier