J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Werk en mantelzorg

Bent u werkende mantelzorger dan kan Welzijn Teylingen u ondersteunen en adviseren op het gebied van privé-omstandigheden en het combineren van werk en mantelzorg.


Informatie en advies voor  werkgevers
Mantelzorgers kunnen overbelast raken omdat zij werk en privé niet meer kunnen combineren. Kent en herkent u als werkgever de mantelzorgers in uw bedrijf en weet u hoe u hen kunt ondersteunen? Met de juiste ondersteuning kunnen mantelzorgers hun werk langer volhouden en kan ziekteverzuim voorkomen worden. De adviseur mantelzorgondersteuning van Welzijn Teylingen geeft werkgevers,  managers en werknemers tips en informatie over dit onderwerp. 
 
Meer informatie voor werkende mantelzorgers en werkgevers is te vinden op de site www.werkenmantelzorg.nl

Verlofregeling
Als mantelzorger kunt u voor uw mantelzorgtaken  kort- en langdurend zorgverlof aanvragen bij uw werkgever.
Neem voor meer informatie hierover contact op met ons op: l.noteboom@welzijnteylingen.nl of  telefonisch: 0252 231805

Gratis zelfhulphandboek "Mantelzorg & Werk" .
Een handig handboek dat u binnen uw eigen tijd kunt invullen met tips en tools over het combineren van werk en mantelzorg.
 
Februari 2019 mochten wij de erkenning "Wij werken mantelzorgvriendelijk" in ontvangst nemen.  Als organisatie die steun biedt aan alle mantelzorgers in Teylingen willen we er ook voor zorgen dat onze eigen werknemers zorg en werk zo prettig mogelijk kunnen combineren.We zijn er trots op dat onze collega's dit ook zo ervaren.