J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
De Dag van de Mantelzorg

Op zaterdag 11 november organiseert Welzijn Teylingen in Sassenheim weer de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg voor Teylingen. Aanvang is om 9.45 uur en de dag wordt om 15.00 uur afgesloten.

De Dag van de Mantelzorg is een gezellige waarop mantelzorgers gehoord worden, informatie op kunnen doen, met elkaar in contact komen, maar vooral ook kunnen ontspannen en genieten. Dit jaar heeft men ook de gelegenheid om persoonlijk met organisaties en instanties in gesprek te gaan.

Net als vorig jaar is het thema: “Mantelzorg doe je samen”. Ook dit jaar start met een interactief deel. Alle tips en informatie van vorig jaar zijn uitgewerkt door Welzijn Teylingen en Mantelzorgers en organisaties gaan onder begeleiding met elkaar in gesprek.

Verder bestaat het programma uit verschillende informatieve workshops en verwenactiviteiten. Er zijn diverse kramen aanwezig waar informatie rondom mantelzorg te krijgen is en ook de bekende CreoDoe-contactgroep is er weer. Er wordt een uitgebreide lunch geserveerd en afsluitend is er een hapje met een drankje.

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd, onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende naaste (partner, kind, ouder, vriend of vriendin, etc.) is van harte welkom en kan zich aanmelden.
 

Aanmelden voor deze gezellige en onstpannen dag doet u hier


Mantelzorgers die zijn aangemeld bij Welzijn Teylingen ontvangen automatisch een uitnodiging. Wilt u zich ook aanmelden als mantelzorger en op de hoogte blijven van alles rondom mantelzorg, kijk dan op: aanmelden als mantelzorger


 

Foto's mantelzorgdag 2017