J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Nieuws Welzijn Teylingen
Hulp en ondersteuning, ook in coronatijd!

De coronatijd vraagt veel van ons allemaal. Sommige mensen komen in de knel en redden het niet meer alleen thuis. Dat komt ook omdat ze in de huidige situatie aarzelen om hulp te zoeken. Anderen merken dat de mantelzorg voor hun geliefden (te) zwaar wordt. Dat kan iedereen overkomen: als iemand er alleen voor staat, maar ook bij mensen die een netwerk om zich een hebben van buren, familie en vrienden.

Welzijn Teylingen

Ook in deze tijd is er binnen de gemeente Teylingen hulp en ondersteuning beschikbaar voor iedereen die dat nodig heeft. Daarover stuurt de gemeente deze week een brief aan alle 70-plussers in Teylingen. In de brief staat waar u precies terecht kunt.

Welzijn Teylingen ondersteunt bij allerlei vragen en zorgen. Dat kan gaan om praktische hulp, zoals iemand die u helpt bij klusjes. Maar bij ons kunt u ook uw verhaal kwijt. En wij kunnen met u meedenken als u het thuis niet meer redt, of als de zorg voor een familielid of vriend(in) wel erg zwaar gaat wegen.

Sociaal team

Heeft u vragen op het gebied van welzijn, zorg, inkomen of wonen? Bijvoorbeeld omdat u moeite heeft om het huishouden te doen of om uw dagelijkse zaken te regelen. Neem dan contact op met het sociaal team van Teylingen. De medewerkers kunnen u helpen met bijvoorbeeld het aanvragen van huishoudelijke hulp of ondersteuning om mantelzorgers te ontlasten. Heeft u medische vragen of zorgen? Bel dan uw huisarts. Hij of zij kan u dan verder helpen.

Houd hoe dan ook voor ogen: u staat er niet alleen voor! Dus aarzel niet om om hulp te vragen als u die nodig heeft.

Recent nieuws