J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Nieuws Welzijn Teylingen
Wie wordt de winnaar van de Teylinger Trofee?

 

De twee winnaars van de Teylinger Prijs  zijn bekend. Nu is het aan het publiek om te kiezen wie van hen de Teylinger Trofee 2020 in de wacht sleept. Via een online poll kan iedereen vanaf 9 november zijn of haar stem uitbrengen op Stichting Kookkracht of Stichting Paraplu Voorhout.

Inspirerende organisaties

Eind oktober maakte de jury bekend wie de winnaars zijn van de Teylinger Prijs. De jury was onder de indruk van Kookkracht  en Paraplu Voorhout , twee inspirerende en enthousiaste vrijwilligersorganisaties. Zij kregen allebei een cheque van 250 euro. Deze twee organisaties dingen nu samen naar de jaarprijs: de Teylinger Trofee 2020. De gemeente Teylingen reikt elk jaar de Teylinger Trofee uit aan een vrijwilligersorganisatie die een belangrijke bijdrage levert aan de lokale gemeenschap.

Online poll

De inwoners van de gemeente Teylingen mogen zich nu uitspreken over hun favoriete organisatie. Via een online poll kunnen ze stemmen op Kookkracht of Paraplu Voorhout: wie wordt de winnaar van de Teylinger Trofee? De stemming liep van 9 november 00.00 uur tot 20 november, 23.30 uur. 

Nieuwsgierig naar Paraplu Voorhout en Kookkracht? Hier presenteren zij zich op film, net als de andere organisaties die dit jaar streden om de Teylinger Prijs.

Update 16 november 2020

Er zijn inmiddels 1100 unieke stemmen uitgebracht! Het is een zinderende strijd, want op dit moment is er maar 1 stem verschil tussen de twee kandidaten voor de Teylinger Trofee. 

Iedereen mag meedoen, maar alleen je eerste stem telt. Dus ook als iemand meerdere keren vanaf 1 computer stemt, telt alleen de eerste stem. Zo zorgen we ervoor dat de stemming eerlijk verloopt.

 

Update 26 november 2020

De stemperiode is inmiddels verstreken en alle stemmen zijn geteld. Velen hebben hun stem uitgebracht. Dit zorgde voor een spannende strijd! De jury zal de uitslag van de stemmen meenemen in hun besluit: Wie wint de Teylingen Trofee 2020? 

In december wordt de Trofee uitgereikt door wethouder Arno van Kempen. De Trofee is een beeldje van kunstenares Corry Ammerlaan. Daarnaast krijgt de winnaar een cheque van 1000 euro.