J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Nieuws Welzijn Teylingen
Teylinger Prijzen 2021: nomineer een vrijwilligersproject!

Samen inspireren we Teylingen: nomineer een vrijwilligersproject!

Vrijwillige inzet brengt verandering. Heb jij, samen met anderen, inwoners van Teylingen geïnspireerd? Heb je verandering teweeg gebracht, of ben je juist ontzettend bewogen door een vrijwilligersactiviteit in jouw buurt? Zet deze vrijwilligersactiviteit of -project in het zonnetje! Hoe? Nomineer ze voor de Teylinger Prijs 2021.

Wat is de Gemeente Teylingen blij met de inzet van vrijwilligers en inwoners! Daarom is de Teylinger Prijs in het leven geroepen. Vrijwillige inzet maakt Teylingen een prettige woon- en leefomgeving voor ons allemaal. De Teylinger Prijzen worden onder media-aandacht uitgereikt door de jury, en de winnaars ontvangen het geldbedrag van € 250,-. Meer aanmoediging nodig om te nomineren? Een van de vier prijswinnaars van de Teylinger Prijs ontvangt ook de jaarprijs, de Teylinger Trofee, en ontvangt een geldbedrag van € 1.000,-.

Vind je dat een groep vrijwilligers of buurtbewoners iets moois heeft toegevoegd aan de leefomgeving en/of bewoners van Teylingen, laat het weten. En denk je nu, maar ik ga mijn eigen initiatief niet nomineren. Dat is toch niet gebruikelijk? Juíst wel voor de Teylinger Prijs. Wees trots en grijp je voorbeeldfunctie. Er bloeit zoveel moois in Teylingen, draag je steentje bij door een vrijwilligersactiviteit- of project te nomineren. Dan maakt Welzijn Teylingen het namens de gemeente Teylingen zichtbaar via de Teylinger Prijs!

Meld een activiteit of project aan via het aanmeldformulier.

Belangrijk: alleen vrijwilligersprojecten of -activiteiten kunnen in aanmerking komen, en het project of de activiteit moet wél gerealiseerd zijn. De jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van twee criteria: impact en inspirerend. Nomineren kan tot 5 april, 12.00 uur. Hierna neemt de jury contact op met alle inzenders, om meer te horen over het project of de activiteit.

Voor vragen kan men contact opnemen met Maria Zwart, adviseur vrijwillige inzet, Welzijn Teylingen, telefoon 0252 231805. Of mail: m.zwart@welzijnteylingen.nl.
 

Recent nieuws