J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Nieuws Welzijn Teylingen
Sport- en cultuurregeling gewijzigd per 1 juli 2018

Vanaf 1 juli 2018 is deze regeling speciaal bedoeld voor volwassenen (de jeugd kan vanaf die datum korting krijgen vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur). Zowel voor commerciële als niet-commerciële sport- en cultuuractiviteiten kunt u korting krijgen. Denk aan bridge, schilderen, zangles, toneelspelen, zwemmen, hockey, voetbal of de sportschool. Atletiek in Lisse? Geen probleem, de activiteit hoeft niet in Teylingen plaats te vinden.

Heeft u een laag inkomen en weinig of geen geld voor sport of culturele activiteiten? Dan is deze korting misschien iets voor u. Of u voor deze korting in aanmerking komt, is afhankelijk van de hoogte van uw inkomen.Voor jongeren tot 23 jaar die bij hun ouder(s) wonen, geldt het inkomen van de ouders. 

Klik hier voor meer informatie.

 

Kortingen sport- en cultuuractiviteiten voor kinderen 

Ook voor de jeugd (4 t/m 17 jaar) zijn er mogelijkheden om met korting te sporten. Vanaf 1 juli 2018 kunnen kinderen een bijdrage ontvangen van het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het sociaal team Teylingen. U bereikt het sociaal team telefonisch via telefoonnummer 140252 op werkdagen tussen 8.30 en 12.30. Of kijk op de website van het Jeugdfonds Sport en Cultuur www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuidholland.