J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Week van de Ontmoeting 27 sept t.m 6 oktober

27-09-2018

diverse locaties in Teylingen

Je niet alleen voelen en zin geven aan je leven begint met het leggen van contacten, mensen ontmoeten. De week van de Ontmoeting, 27 september tot en met 6 oktober, is bedoeld om meer mensen met elkaar in contact te brengen. Dit betekent dat er veel extra activiteiten georganiseerd zullen worden.

Welzijn Teylingen sluit hierbij aan bij de landelijke Week tegen de Eenzaamheid. Wij gaan vooral daten, lunchen, koffiedrinken en goede gesprekken houden in onze Buurtkamers. Iedereen is van harte welkom om hierbij aan te schuiven. De komende weken zullen bezoekers van de Buurtkamers in Teylingen kaartjes ontvangen waar mee ze iemand uit kunnen nodigen om naar de Buurtkamer te komen. U bent van harte welkom tijdens deze week op de volgende locaties.

Programma

Donderdag 27 september en donderdag 4 oktober: een (welzijns)adviseur van Welzijn Teylingen bezoekt de buurtkamer in de bibliotheek van Sassenheim. Er is gelegenheid om vragen te stellen en om met elkaar het gesprek aan te gaan over het gevoel van alleen zijn De buurtkamer is open van 10 tot 11.30 uur.

Vrijdag 28 september en 5 oktober: de buurtkamer in Agneshove is open van 10 tot 12 uur. iedereen is welkom voor koffie, ontmoeten en een goed gesprek.

Zaterdag 29 september: Daten 60+, speeddaten voor 60-plussers in de Bollenstreek (locatie geheim, inschrijven voor deze datum niet meer mogelijk).

Maandag 1 oktober: Buurtkamer Sassembourg is open van 10 tot 12 uur. U bent van harte welkom om deze buurtkamer te bezoeken op de eerste verdieping (naast de trap rechts) van Sassembourg.

Maandag 1 oktober: In de Speleweij in Voorhout is elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers de buurtkamer open voor iedereen.

Maandag 1 oktober: Van 13.30 tot 16.00 uur buurtkamer Gildehof waarvan het eerste half uur gym (op stoel), daarna spelletjes.

Dinsdag 2 oktober koffiedrinken in buurtkamer Sassembourg van 10 tot 12 uur.

Dinsdag 2 oktober kan men in de buurtkamer van het Trefpunt in Warmond aanschuiven om met elkaar in gesprek te gaan over het thema Eenzaamheid. De gesprekken worden begeleid door medewerkers van Welzijn Teylingen. De buurtkamer is open van 10.00 tot 12.00 uur.

Dinsdag 2 oktober is er een Mantelzorghuiskamer in Agneshove in Voorhout, van 10.00 tot 12.00 uur. Mantelzorgers kunnen elkaar hier ontmoeten en met elkaar in gesprek gaan, onder begeleiding van de Mantelzorgadviseurs van Welzijn Teylingen.

Woensdag 3 oktober is een Sociaal Makelaar van Welzijn Teylingen in de buurtkamer op de Kagerplein in Sassenheim om met de bezoekers in gesprek te gaan. Buurtkamer de Inloop is geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Donderdag 4 oktober: een extra mantelzorghuiskamer aan de Hyacintenstraat 7 in Sassenheim, speciaal voor de Week van de Ontmoeting. De deur staat open voor mantelzorgers van 14.00 tot 16.00 uur.

Klik hier voor adressen van de Buurtkamers

Kosten en aanmelden
Men kan gewoon binnenlopen bij de Buurtkamers. Voor de lunch in  SassemBourg en Kagerplein kan men zich tot 21 september aanmelden bij de Buurtkamer of via info@welzijnteylingen.nl. Kosten voor de lunch in SassemBourg: € 2,50.
 
Meer informatie nodig, bel Welzijn Teylingen: 0252 - 231805.


Recente agenda-items