J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Vrijetijdsfestival 2019 in Park Rusthoff volop sport en cultuur

15-06-2019
11.00 - 16.00 uur
Park Rushoff, J.P. Gouverneurlaan te Sassenheim.

Het Vrijetijdsfestival 2019 vol sport- en cultuur. Zaterdag 15 juni is het Vrijetijdsfestival in Park Rusthoff. Het festival wordt om 11.00 uur geopend door burgemeester Breuer. Dit jaar doen er dertig deelnemers mee en is er een goede mix van cultuur, theater, sport en belangenorganisaties. 
 
Alle verenigingen er organisaties laten op een actieve manier zien wie zij zijn en wat zij doen. Direct na het openingswoord van burgemeester Breuer start het eerste optreden verzorgd door de aspiranten van Adest Musica. De hele dag door zijn er op het middenveld demonstraties, optredens en clinics. Bezoekers van jong en oud kunnen meedoen aan diverse activiteiten zoals een muziekinstrument bespelen, een scoutingactiviteit of een korfbal-  badminton- of rugbytraining volgen. Echte waaghalzen kunnen een proefduik maken in het waterbassin van een duikvereniging.  Het festival sluit om 16.00 uur. 
 
Voor de allerkleinsten is er bij  de ingang aan de Hoofdstraat een springkussen en kinderen kunnen bij elke kraam een opdrachtje doen waarmee een ijsje valt te verdienen.
Nieuw dit jaar is een verloting waarbij de verenigingen zelf prijzen beschikbaar stellen zoals gratis kaartjes voor een voorstelling of een leuke workshop maar er zijn ook heel veel leuke kleine prijzen te winnen.  Promotieteam van Welzijn Teylingen lopen rond in het park en het dorp om de lootjes te verkopen. 
Kosten van een lot: € 0,50. Bij de statafel van Welzijn Teylingen kan gecontroleerd worden welke prijs men heeft gewonnen.  

Programma van 11.00 tot 16.00 uur: 

 • 11.00 uur: Opening door Burgemeester  Breuer  
 •  met aansluitend optreden van Adest Musica Aspiranten.
 • 11.15 uur:  Singing Stars, leerlingen van de musicalschool 
 • 11.45 uur: Theaterschool Teylingen , show in kostuum met live zang 
 • 12.15 uur: Rap Fair trade
 • 12.30 uur: Theaterschool Teylingen, show in kostuum  met live zang
 • 12.45 uur:  Adest Musica, Jeugdband
 • 13.00 uur:  Rap Fair Trade
 • 13.10 uur:  RC The Bassets, demonstratie Rugby
 • 13.30 uur: STV Tennis, clinic
 • 14.00 uur: Up2Stage, promo musical the Wiz
 • 14.30 uur: Theaterschool Teylingen, show in kostuum met live zang
 • 15.00 uur: Chr. Harmonie vereniging Crescendo, opleidingsorkest

Deelnemers Vrijetijdsfestival:

Up2stage, Fietsmaatjes Teylingen, Lions en Lopen tegen Kanker, STV Sassenheimse Tennis Vereniging, Scoutinggroep Scojesa, Scouting Tjarda-Anaconda, Werkgroep Teylingen Fairtrade, Adest Musica Kids,VWF Vereniging Warmondse Feesten, Park Rusthoff, Zwemvereniging Sassenheim, Jumelage Warmond Champigne, Singing Stars, Volleybal Club Sassenheim, Badminton Club Dynamo Sassem, Toneelvereniging Pankras, Chr. Harmoniever. Crescendo Sassenheim, Duikvereniging Het Onderwaterbos, Theaterschool Teylingen, Stichting Inclusie en Discriminatiezaken, Groen dichterbij Teylingen, Rugbyclub The Bassets, Theater ‘t Onderdak, Omroeporganisatie BO, Hospice Duin- en Bollenstreek, Korfbalvereniging TOP, Muziekvereniging St. Cecilia, Stichting Oud Sassenheim.


Recente agenda-items