J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
De Dag van de Mantelzorg 2019

09-11-2019
9.30 uur tot 15.00 uur
Rijnlands Lyceum Sassenheim

 

Zaterdag 9 november organiseert Welzijn Teylingen de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg in Teylingen. Een gezellige dag voor mantelzorgers vol ontspannen activiteiten, een lekkere lunch en kleine wellnessbehandelingen.

Iedereen in Teylingen die voor langere tijd onbetaald zorgt voor een chronisch zieke of hulpbehoevende partner, kind, buur of vriend, is mantelzorger en is van harte welkom op deze dag. Naast alle ontspannen activiteiten krijgen mantelzorgers deze dag ruimte om zich te laten horen, met elkaar ervaringen en tips uitwisselen of informatie te krijgen op de informatiemarkt. Dit jaar zal de informatiemarkt vooral gericht zijn op de ontspanning van mantelzorgers.

Mantelzorgers die als mantelzorger ingeschreven staan bij Welzijn Teylingen ontvangen half oktober een persoonlijke uitnodiging voor deze dag en kunnen zich als eerste inschrijven voor de activiteiten.

Waarom inschrijven?
De mantelzorgadviseurs van Welzijn Teylingen willen  zoveel mogelijk mantelzorgers in beeld hebben om te weten te komen aan welke vorm van ondersteuning zij behoefte hebben. Met deze informatie kan men weer in gesprek gaan met gemeente en andere samenwerkingspartners om zo beter op deze behoeften in te kunnen spelen.  Daarnaast kunnen de mantelzorgadviseurs op veel vlakken iets betekenen. Zo geven zij bijvoorbeeld advies om werk en mantelzorg te combineren of bieden een luisterend oor wanneer alles even teveel wordt. Zij geven ook informatie over financiële of praktische ondersteuning.  Mantelzorgers, bekend bij Welzijn Teylingen, worden via de nieuwsbrief of een persoonlijke uitnodiging als eerste op de hoogte gehouden van de Dag van de Mantelzorg, trainingen en informatiebijeenkomsten rondom mantelzorg.

Voor meer informatie of inschrijving als mantelzorger: kan men contact opnemen met Leny Noteboom of Jolanda Smit, mantelzorgadviseurs Welzijn Teylingen 0252 231805 of stuur een mail naar: l.noteboom@welzijnteylingen.nl of j.smit@welzijnteylingen.nl

Staat u al geregistreerd bij ons, maar heeft u na 14 oktober nog geen uitnodiging met aanmeldformulier ontvangen, neem dan ook  contact met ons op. Recente agenda-items