J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Rouw, Gemis en Verlies bij Autisme; voor iedereen met of zonder Autisme

21-11-2019
20.00 uur tot 22.00 uur. U bent vanaf 19.30 uur welkom
Verpleeghuis Bernardus, Hoofdstraat 82 Sassenheim
Wat gebeurt er bij het horen van onomkeerbare diagnoses/slecht nieuws? Welk verlies dringt zich dan op en hoe slaan we ons daar doorheen? En waarom hebben we daar op latere momenten juist nog veel
meer last van dan op het moment zelf? Wat helpt?!

Uitgangspunt voor deze lezing is rouwverwerking bij een verlies van een dierbaar iemand. Maar kan ook breder getrokken worden bijvoorbeeld bij verlies en gemis van verwachtingen die je hebt bij het krijgen een kind met autisme of het aangaan van een relatie waarin autisme een rol speelt. Een interactieve avond voor zowel mensen met als zonder autisme.
 
Hilde Lemaire heeft haar eigen praktijk ‘Doen en Laten’; www.doenenlaten.com. Zij richt zich met Doen en Laten op oude pijn in actuele gebeurtenissen. Ze is gespecialiseerd in afscheid, verlies en gemis. In het hier en nu, of het gemis op jonge leeftijd, en de gevolgen die dat kan hebben op latere leeftijd.

Informatiemarkt
Tijdens de bijeenkomsten wordt er door de aanwezige welzijnsorganisaties een informatiemarkt opgezet. Op deze informatiemarkt kunt u, foldermateriaal inzien en meenemen, vrijblijvend adviezen vragen aan de (ervarings)deskundigen en informatie verzamelen over autisme.
 
Programma
U bent vanaf 19.30 uur welkom. Het officiële gedeelte begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.00 uur.
Voorafgaand en na afloop van de lezing kunt u de informatiemarkt bezoeken.
 
Aanmelden
Kan via de aanmeldknop hieronder of telefonisch via 0252 231805.


Recente agenda-items