J.P. Gouverneurlaan 40 B - 2171 ER Sassenheim -
(0252) 23 18 05 - info@welzijnteylingen.nl
Agenda Welzijn Teylingen
Inloop voor iedereen die nieuwsgierig is naar de leukste vrijwilligersvacatures in Teylingen

20-02-2020
18.30 tot 19.30 uur
Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42
In Teylingen bestaat een enorm aanbod van lussen en projecten in je vrije tijd, vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is nuttig, maar vooral ook heel leuk. Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, kom dan naar het Inloopspreekuur vrijwilligerswerk. Samen met jou onderzoeken de vrijwillige adviseurs welke ervaring of talenten je hebt, wat je graag wilt doen en welke verenigingen of stichtingen misschien iets te bieden hebben. Het eerstkomende spreekuur is op donderdag 20 februari in de Bibliotheek Sassenheim, Kerklaan 42, van 18.30 - 19.30 uur. 

Er is vrijwilligerswerk voor jong en oud, voor wie heel druk is of alle tijd heeft. Of je nu wilt tuinieren, opruimen, coachen, gezelligheid bieden, of aan de slag wilt met de boekhouding, het is er allemaal.  Dus als je niet precies weet waar jouw zoektocht naar een leuke vrijwilligersbaan kan starten, loop dan eens binnen. De vrijwilligers helpen met de vacaturebank, gaan in gesprek of bieden je een talentenscan. Het Inloopspreekuur vindt iedere 3e donderdag van de maand plaats. 
 
Ook vrijwilligersorganisaties zijn welkom op het spreekuur. Zij kunnen in gesprek gaan met de adviseurs (of bezoeker) om te vertellen waar zij naar op zoek zijn. Of folders achterlaten van hun vereniging.

Wie niet naar het inloopspreekuur kan komen, kan een kijkje nemen op de online vrijwilligersvacaturebank. Daarin staan allerlei leuke vacatures van de 200 organisaties die in Teylingen actief zijn. Vrijwilligers kunnen zich aanprijzen door een eigen profiel aan te maken. Zie alle vacatures op: www.vacaturebankwelzijnteylingen.nl. 
Voor meer informatie, neem contact op met Maria Zwart, adviseur vrijwillige inzet, 0252-231805, m.zwart@welzijnteylingen.nl.