WoordVriend: Speel online Scrabble met iemand uit jouw buurt!

Ken je het bordspel Scrabble? Wordfeud is de online variant van dat woordspel. Wij koppelen buurtbewoners aan elkaar om samen Wordfeud te spelen. Zo kom je met andere spelers in contact. Op een laagdrempelige en anonieme manier. Als WoordVriend-maatje kun je veilig nieuwe mensen ontmoeten in je eigen wijk. Vrijwilligers helpen je bij het opstarten.

Nieuwsgierig?

Meedoen is eenvoudig. Bekijk hieronder het instructiefilmpje. Dit filmpje geeft uitleg hoe je eenvoudig kunt meedoen en spelgenoten in de buurt kunt vinden. Ben je al bekend met het downloaden van apps in de Appstore of Playstore? Ga dan direct naar de 5 stappen onder de video.

In vijf eenvoudige stappen start je het spel

  1. Download gratis Wordfeud in Appstore of Playstore.
  2. Bedenk een spelersnaam met de vier cijfers van jouw postcode + voornaam. Bijvoorbeeld: 2171Victoria.
  3. Meld jouw spelersnaam aan bij Welzijn Teylingen om mee te doen. Stuur je spelersnaam per e-mail naar woordvriend@welzijnteylingen.nl
  4. Van Welzijn Teylingen ontvang je de spelersnaam van iemand uit je eigen wijk. Zoek deze naam op in Wordfeud en nodig hem of haar uit voor een spel.
  5. Start het spel en zoek contact met elkaar via de chat.

Heb je geen tablet of smartphone? Dan kun je ook wordfeud spelen op je PC. Klik hier voor uitleg over het downloaden op de computer.

Meer hulp nodig?

Neem contact met ons op!


Naar de inhoud springen