Bordspelmiddag in Voorhout

 • 13 juli 2023
 • 13:30 - 16:30
 • In de buurt
 • Spelewey, Voorhout
 • gratis

Gezellige Bordspelmiddagen in Voorhout

Het buurtinitiatief in Voorhout organiseert maandelijks een gezellige bordspelmiddag om buurtbewoners samen te brengen. Iedere tweede donderdagmiddag van de maand zijn enthousiaste deelnemers welkom om van 13.30 tot 16.30 uur verschillende bordspellen te spelen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Tijdens de bordspelmiddagen zullen verschillende spellen gespeeld worden, waaronder schaken, dammen, woordscrabble, rummikub, Mens Erger Je Niet, ganzenbord en vele andere. De organisatie zorgt voor de benodigde spellen, maar je kunt ook je eigen favoriete bordspel meenemen!

Aankomende middagen

De geplande data voor de komende bordspelmiddagen zijn: 8 juni, 13 juli, 10 augustus, 14 september, 12 oktober en 9 november.

Waar?

De bijeenkomsten vinden plaats in Spelewey Voorhout, bij aan Breughelhof 8.

Aanmelden

Deelname aan de bordspelmiddagen is helemaal gratis. Wil je graag meedoen? Meld je aan door een e-mail te sturen naar bordspelmiddag23@gmail.com. Aanmelden is verplicht, dus zorg ervoor dat je op tijd inschrijft.

We kijken ernaar uit om samen met jou en de andere buurtbewoners een gezellige tijd te beleven. Meld je snel aan en nodig je vrienden, familie en buren uit om ook gezellig mee te doen.

  Meld je nu aan

  Persoon 2

  Persoon 3

  Persoon 4

  Machtiging

  Indien wij een eigen bijdrage vragen voor de activiteit, kun je kiezen uit twee betalingen:

  1. Contante betaling bij aankomst;
  2. Eenmalige machtiging via IBAN, vul hieronder in.
  Ga naar de inhoud