Vervoer nodig?

Ben je zelf minder mobiel en voor vervoer afhankelijk van anderen? Blijf je daardoor vaker thuis dan gewenst? Met AutoMaatjes kom je weer onder de mensen. Praktisch én heel gezellig!

Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen naar 35 cent per kilometer. We blijven u graag van dienst.

Welzijn Teylingen biedt deze dienst aan in samenwerking met de ANWB. Met Automaatje kom je weer onder de mensen en kun je de deur weer uit. Handig als je bijvoorbeeld bij iemand op bezoek wilt gaan, samen met een vrijwilliger naar het tuincentrum, de markt op of naar de bollenvelden wilt. Er is heel veel mogelijk. Onze vrijwillige chauffeurs brengen je of gaan, als je dat wilt, zelf gezellig mee. Vrijwilligers doen dit graag. Ook zij vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Vrijwilligers rijden met hun eigen auto naar je afspraak.

Om van deze dienst gebruik te maken kan je een gratis lidmaatschap op Welzijn Thuis aanvragen.

De onkostenvergoeding voor vervoer en begeleiding via Automaatje bedraagt 0,35* euro per kilometer, gerekend vanaf het huis van de vrijwilliger. Daarnaast zijn eventuele parkeerkosten, koffie of thee voor eigen rekening.

Heb je vragen over Welzijn Thuis of Automaatjes? Neem gerust contact op.

*Door de aanhoudende stijging van de brandstofprijzen zijn we genoodzaakt om de onkostenvergoeding voor onze chauffeurs tijdelijk te verhogen naar 35 cent per kilometer.


Naar de inhoud springen