Wandelgroepen

In Teylingen zijn er meerdere mogelijkheden om samen met iemand, of met een groep te wandelen. Een leuke manier om mensen te ontmoeten én gezond te bewegen. Wandelgroepen starten op verschillende plekken, en zijn anders in de hoeveelheid kilometers. Voor ieder een passende wandelgroep.

Wandelgroep Warmond

Op woensdagmiddag, vanaf 14.00 uur, wordt er gewandeld in Warmond. Het startpunt is de gemeentehaven in Warmond, voor de brug naar recreatie-eiland Koudehoorn. Deze wandeling wordt verzorgd door Gezond Natuur Wandelen.

Wandelgroep Voorhout

Op donderdagochtend, vanaf 10.30 uur, wordt er gewandeld in Voorhout. Het startpunt is Wijkcentrum Spelewey (Breughelhof 8, Voorhout) en de wandeling wordt verzorgd door een aantal vrijwilligers van Welzijn Teylingen. Er is zelfs een wandelaarsapp waar aan kan worden deelgenomen voor de laatste informatie.

Wandelgroep Sassenheim

Iedere vrijdagochtend, vanaf 10.00 uur, wordt er gewandeld in Sassenheim. Het startpunt is Paviljoen Sassennest, vanuit Park Rusthoff. Deze wandeling wordt verzorgd door Gezond Natuur Wandelen.

De wandelingen duren ongeveer een uur en gaan in een rustig tempo. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Na afloop is er (vaak) de gelegenheid om samen koffie of thee te drinken.

Belangstelling? Ga naar gezond natuur wandelen, vul het contactformulier in, dan wordt er contact opgenomen.

Voor de wandelgroep in Voorhout kun je contact opnemen met Welzijn Teylingen.

Andere vragen over wandelgroepen in Teylingen? Neem contact op met info@welzijnteylingen.nl of bel naar 0252 231805.

Ga naar de inhoud