Mantelzorghuiskamer

De mantelzorghuiskamer is een gezellige plek waar ontspannen samen zijn en uitwisselen van ervaringen en informatie centraal staan. Of gewoon een praatje voor de gezelligheid. Wie geen zin heeft om te praten heeft de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie of thee bijvoorbeeld een boek te lezen of een gezelschapsspel te spelen.

Ook kan men (persoonlijke) vragen stellen aan mantelzorgadviseur Leny Noteboom, die gedurende de middag in de buurt is. Bezoekers bepalen zelf of ze lang blijven of alleen maar even binnenlopen.

De mantelzorghuiskamer is er voor mantelzorgers. Heb je geen opvang maar toch behoefte om andere mantelzorgers de ontmoeten? Degene voor wie jij zorgt is ook welkom, er is echter geen aparte opvang of activiteit voor de zorgvrager.

De mantelzorghuiskamer is iedere 1e dinsdagochtend van de maand, 10.00 – 12.00 uur, Spelewey, Breughelhof 8 in Voorhout.

In verband met de coronamaatregelen is de mantelzorghuiskamer momenteel niet te bezoeken. We hopen je snel weer te kunnen ontmoeten!

Skip to content